nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Eltűnt egy anya és fia Budapesten

Eltűnt egy anya és fia Budapesten

Lassan egy hónapja nem tudni, hol vannak.
Avatar
Sipos Márta
f Ajánlom

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy eltűnt anya és fia, Pónuzsné Papp Beáta Angelika és Tiszai Patrik Szabolcs felkutatásában.

Közleményük szerint a 39 éves nő és 10 éves fia január 19-ét megelőzően budapesti tartózkodási helyükről ismeretlen helyre távoztak, azóta semmilyen életjelet nem adtak magukról, a rendőrök sem tudják megtalálni őket. A rendőrség kiskorú elhelyezésének megváltoztatása vétség gyanúja miatt eljárást indított az édesanya ellen.

A rendőrök most azt kérik, hogy aki a képen látható nőt vagy gyermekét felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményeiről információt tud adni, az akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Police.hu

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon