nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Egyazon napon két nőtől is gyereke született a holland focistának

Egyazon napon két nőtől is gyereke született a holland focistának

A két anyuka nemrég együtt mesélte el történetét egy tévéműsorban.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Ugyanazon a napon két nőtől is gyereke született egy holland focistának – írja a De Telegraaf. Lorenzo Ebecilio, az Ajax egykori játékosa 2016 nyarán találkozott az orosz Anna Bagajevával, amikor az Anzsival Moszkvában edzőtáborozott.

„Lorenzo azt mondta, gyereket akar. Amikor terhes lettem, megígérte, hogy úgy fogunk együtt élni, mint egy család. Szerettem és hittem neki” – mondta a lapnak az orosz nő.

Lorenzo Ebecilio (Fotó: Olly Greenwood / AFP)

Igen ám, csakhogy nem sokkal később kiderült, hogy Ebecilio már évek óta párkapcsolatban él; élettársa, Daria Danilina 2017. január 17-én adott életet közös kisfiuknak – ugyanaznap, amikor Bagajeva kislányt szült neki.

A két anyuka nemrég együtt mesélte el a történetét egy tévéműsorban. A focista két gyereke állítólag nagyon hasonlít egymásra, ráadásul a műsor szerkesztői DNS-tesztet is csináltattak, s ennek alapján kilencvenszázalékos biztonsággal kijelenthető, hogy a kicsik rokonok.

Ebecilio ennek ellenére vitatja, hogy ő lenne Bagajeva kislányának édesapja. A focistának február 23-ig kell DNS-mintát adnia, különben a bíróság automatikusan őt tekinti a gyerek apjának.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon