nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
A 75. Valentin-napot ünnepli együtt az idős házaspár, most elárulják a titkukat

A 75. Valentin-napot ünnepli együtt az idős házaspár, most elárulják a titkukat

Még most is ugyanolyannak érzik a szerelmüket, mint amikor összeházasodtak.
Suhajda Zoltán
Suhajda Zoltán
f Ajánlom

James és Cecelia Marsh már alig várja, hogy február 14-én a 75. Valentin-napot ünnepeljék közösen. A londoni pár még 1943-ban házasodott össze, ma már 95 évesek, de szerelmük azóta is töretlen.

A házaspár most idősotthonban él, és bár Jamest a demenciája miatt egy másik épületrészben ápolják, biztosan együtt töltik a napot. Nem szeretnének semmilyen nagy durranást, csokoládéval, virággal készülnek, és az ápolók segítségével ajándék kártyákat készítenek egymásnak.

De az otthon egy különleges ajándékkal is készül: egy rózsabokrot ültetnek a kertben az évforduló tiszteletére. A pár ugyanis tavaly karácsonykor ünnepelte a 75. házassági évfordulóját.

Még így 75 év elteltével is ugyanaz az ember maradt, akihez annak idején hozzámentem, és ugyanolyan szerelmesek vagyunk, mint az esküvőnk napján

– mondta Cecelia.

Az asszony szerint az életen át tartó szerelmük titka talán abban rejlik, hogy mindig mindent megbeszéltek, és közösen próbálták megoldani a problémákat. 

(Mirror)

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon