Család

Tanárnő mentette meg a diák apjának az életét

Rossz előérzete volt, amikor meglátott egy kisfiút egyedül biciklizni a forgalmas úton.

Egy 7 éves dél-karolinai kisfiú éppen hazaért egy fárasztó iskolai nap után, amikor az édesapját a konyha kövén találta eszméletlenül. A cukorbeteg férfi az alacsony vércukorszint miatt ájult el, a fia pedig tudta, hogy édesapja azonnali segítségre szorul.

A másodikos gyerek megpróbálta a segélyhívót tárcsázni, ám nem tudta az apja telefonjának a kódját. Hiába rohant át a szomszédokhoz, senki sem volt otthon. Ezért felpattant a biciklijére, hogy a nagymamájától kérjen segítséget.

Miközben Cameron tekert a 8 kilométeres távon az autóktól zsúfolt úton, elhaladt mellette az elsős tanítója. A nő nem ismerte fel elsőre a gyereket, de rossz előérzete volt, ezért visszafordult:

Mondtam a férjemnek, hogy egy kisgyerek biciklizik az úton, nem tudom, mi folyik itt, de úgy érzem, hogy meg kell fordulnom

– mesélte az eset után a pedagógus.

Aztán meglátta, hogy a volt tanítványa ül a kerékpáron, a gyerek pedig gyorsan elmondta, mi történt. Hívták a 911-et, Cameron édesapja pedig megkapta az életmentő injekciót.

A tanárnő azt mondta, isteni szerencse volt, hogy éppen akkor járt arra, amikor a tanítványának a legnagyobb szükséges volt segítségre.

(Yahoo Lifestyle)

(Nyitókép: YouTube/WSPA 7News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top