nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Facebookon akadt ki az eljegyzési gyűrűjére az újdonsült menyasszony

Facebookon akadt ki az eljegyzési gyűrűjére az újdonsült menyasszony

A menyasszonnyal az ismerősei is egyetértettek abban, hogy a gyűrű borzalmas választás lett.
Avatar
Székely Viki
f Ajánlom

Egy nő ékszeres dobozának legfontosabb éke az eljegyzési gyűrűje. Nem csoda, hogy sok vőlegény agyonstresszeli magát rajta, vajon tetszeni fog-e a választott gyűrű szíve hölgyének. Ez a vőlegény viszont vagy nem gondolkozott sokat, vagy teljesen mellétrafált!

A menyasszonyát – aki egy Facebook-posztban akadt ki a gyűrűre – egy bumfordi, gyöngy közepű gyűrűvel kérte meg. „Az egyetlen mentsége, hogy a gyűrű a nagyanyjáé volt, a gyöngy pedig a születési kövem… csak ezért fogom hordani” – írta a lány.

Annak egyébként praktikus oka is van, hogy gyöngyöt nem választanak eljegyzési gyűrűnek: a gyöngy ékszerek ugyanis puhák, ezért nem alkalmasak mindennapi viseletnek, csak alkalmakkor ajánlott felvenni őket

yahoo

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon