nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Cuki módszerrel vette rá kétéves gyerekét a fogmosásra

Cuki módszerrel vette rá kétéves gyerekét a fogmosásra

Az anyuka már mindent bevetett, hogy rávegye kislányát a fogmosásra, mikor eszébe jutott ez a játék.
Avatar
Székely Viki
f Ajánlom

Hannah Woodman, egy brit anyuka ugyanazzal a kálváriával szembesült, amivel sok kisgyerekes szülő: két és fél éves kislánya, Liberty a világért sem volt hajlandó megmosni a fogát, és minden alkalommal hisztit csapott, mikor előkerült a fogkefe.

A 31 éves anyuka – sok-sok agyalás után – ezért kitalált egy játékot, amivel végre sikerült rávennie a kislányt a fogmosásra. Sőt még meg is szerettette vele a procedúrát!

Az anyuka azt adta be a kislánynak, hogy a házuk emeletén fogorvosi rendelőt nyit. Libertynek úgy kellett várakoznia, mint egy páciensnek, akit szólított, mikor „sorra került”. A szerepjáték annyira bevált, hogy a kislány azóta külön kéri, hogy előbb mehessen a „rendelőbe”, az anyuka módszeréért pedig az egész Facebook lelkesedik.

thesun

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon