Család

Két héttel az első randi után már közös házat vett ez a pár

Kilenc hónappal később pedig megszületett első – azaz az első három – közös gyerekük is!

Sokak számára rémálom az első randi, de vannak még csodák: mikor minden olyan tökéletesen alakul, hogy biztosak vagyunk benne, megtaláltuk azt, akire vártunk. Rachael Kirkwooddal és párjával, Paddyvel pont ez történt.

Igaz, a páros nem most találkozott először: a 34 éves Rachael csaknem húsz évvel ezelőtt, a manchesteri gimijük folyosóján szúrta ki magának először a most 35 éves, Paddy nevű férfit. A tinilánynak azonban nem volt bátorsága hozzá, hogy megkörnyékezze a fiút, ezért csak a távolból imádta, Valentin-napon pedig titkos szerelmes leveleket küldött neki.

Ezután mindketten belevágtak a felnőtt életükbe: a nő két évig Új-Zélandon élt, és született egy fia, aki ma 7 éves. Paddy, akinek időközben szintén lett egy gyereke, 2015-ben írt rá Rachaelre a Facebookon, és feltette azt a kérdést, amiről a lány tinikorában álmodozott: eljönne-e vele randizni? Innentől kezdve rohamosan gyorsultak az események: a pár találkozót beszélt meg, amely annyira jól sikerült, hogy két héttel később már közösen vásároltak egy házat, hat héttel később pedig a férfi Párizsban kérte meg a nő kezét. 

A gyerekekre sem kellett sokat várni: első gyermekük 2016-ban született meg, ikreik pedig 2017-ben – azaz Rachael 9 hónap alatt 3 gyereknek adott életet. És itt sincs vége a történetnek: hiába szedte a fogamzásgátlót, a nő újra teherbe esett, 2018 novemberében pedig megszületett negyedik közös gyerekük is. 

ladible

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top