Család

Lóbálták a gyereküket, letartóztatták a szülőket

Az orosz párt Kuala Lumpurban vették őrizetbe egy utcai előadás miatt.

Két oroszt letartóztatott a rendőrség Malajziában, mert egy utcai előadás közben lóbálták és dobálták a 4 hónapos kislányukat. A húszas éveik végén járó pár utcazenészként járja Délkelet-Ázsiát. Az egyik performance-ról készült videó kikerült a netre is, ennek alapján intézkedett a rendőrség – írja a BBC.

A Kuala Lumpurban készült felvételen az látszik, hogy a férfi a lábainál fogva lógatja fejjel lefelé a gyereket, aztán többször meglóbálja, a feje fölé emeli, és dobálja.

Fotó: Facebook/Zayl Chia Abdulla

A videót több mint 39 ezren látták eddig, a Facebook azért nem távolította még el, mert segíthet a nyomozásban, és abban, hogy megmentsék a gyereket.

A rendőrség hétfőn kihallgatta a szülőket a gyerek bántalmazásának gyanúja miatt. A kislány sértetlenül megúszta a lóbálást, és más sérülések sem láthatók rajta.

A kommentelők egy része megdöbbent, hogyan bánt az apja a gyerekkel, és azt is szóvá tették, hogy a babával próbálnak pénzt szerezni az utcán, hogy fedezni tudják utazgatásaik költségét.

Volt, aki megjegyezte, hogy Oroszországban – bár vitatott – nem törvénytelen így bánni a gyerekkel, sokan pedig azt hiszik, hogy a lóbálás jót tesz a baba fejlődésének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top