Család

Megkötözte az 5 hónapos babát az ápoló

Amikor az édesanya ezt szóvá tette, még az ápolónak állt feljebb.

Megkötözött egy beteg csecsemőt egy kórházi ápolónő, hogy nyugodtan kimehessen meginni egy kávét. Az eset az egyik zágrábi kórházban történt, a baba édesanyja pedig ledöbbent, amikor meglátta, hogyan bánnak a gyerekével.

Ana Trescec 5 hónapos ikrei influenzás és rotavírusos fertőzéssel kerültek kórházba. Az anya azt mondta, mindkét gyereknek teljesen tele volt a pelenkája, valamint a ruhájuk is vizelettel és széklettel volt szennyezett. A nemi szerveik környéke égő vörös volt, és úgy néztek ki, mintha sebesüléseik lettek volna.

Amikor szembesítette az ápolót mindezzel, a nő csak annyit vetett oda neki: „Nem várhatja, hogy ott üljek mellettük, és ötpercenként cseréljem a pelenkájukat.”

A klinika vezetője később elnézést kért az ápolónő válasza miatt, de szerinte a babák megfelelő ellátást kaptak. A horvát egészségügyi minisztérium bejelentette, hogy vizsgálatot indítanak a kórházban.

(Mirror)

(Nyitókép: Facebook/Marija Trescec)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top