nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Be akarja perelni a szüleit, mert világra hozták

Be akarja perelni a szüleit, mert világra hozták

Azt mondja, szereti a szüleit, és jó a kapcsolatuk, ám úgy érzi, a saját szórakoztatásukra kényszerítették az életre.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A 27 éves Raphael Samuel be akarja perelni a szüleit, amiért az előzetes beleegyezése nélkül a világra hozták. Az indiai férfi antinatalista, vagyis úgy véli, hogy az embereknek tartózkodniuk kell a szaporodástól, mert erkölcsileg helytelen érző lényeket „életre kényszeríteni” a beleegyezésük nélkül.  

Raphael Samuel (Facebook)

„Szeretem a szüleimet, és nagyszerű kapcsolatunk van, de a saját örömükre hoztak létre engem. Az életem csodálatos, de nem látom, miért kellene belekényszerítenem egy életet az iskola, aztán a karrierépítés mókuskerekébe, amikor pedig nem is kérte, hogy létezzen” – fogalmazott a férfi.

Raphel egy antinatalista oldalt is üzemeltet a Facebookon. Szeretné, ha minél több indiai jönne rá arra, hogy a gyermekmentes életmód is egy lehetőség, illetve kérdőre vonná a szüleit, hogy miért hozták a világra.

Az indiai antinatalista mozgalomnak egyelőre még csak csekély számú követője van. Hangsúlyozzák azonban, hogy egy teljesen erőszakmentes, önkéntes mozgalomról van szó.

via

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon