Család

Rajtakapták az ukrán Insta-mamát, ahogy bántalmazza a kisfiát – megrázó videó

Itt a bizonyíték, hogy nem érdemes mindent elhinni az Instagram csillogó világából.

Te is azon kapod magad néhanapján, hogy irigykedve görgeted az Instagram mamijainak csodálatos életét, akik amellett, hogy megélik az anyaságot, szuper formában tartják magukat, ide-oda utazgatnak, jógáznak és vásárolnak? Ez a videó eloszlatja minden illúziódat ezekről az elméletileg tökéletes anyákról.

Olga Shvetsovát, a 31 éves ukrán anyukát rengetegen követik az Instán. Olga rendszeresen megosztja gyerekneveléssel kapcsolatos tippjeit is, két tanács között pedig büszkén feszít tökéletes családjával az oldalán vagy bikiniben egy medence partján.

Az anyuka azonban örökre hitelét vesztette, miután egy bevásárlóközpont biztonsági kamerája rögzítette, hogyan agyabugyálja el 6 éves kisfiát. A szemtanúk szerint a nő azt kiabálta a gyereknek, hogy Utállak!, és kis híján eltörte a gerincét. Előre szólunk, sokkoló felvétel következik: 

Ezen a videón pedig az anyuka beismeri, hogy bántalmazta a gyerekét, túl sok megbánást azonban nem mutat. Szerinte „ismerjük be, hogy ez bármelyikünkkel előfordul”.  

dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top