Család

Mások helyett tinderezik, havi százezereket keres vele

Megrendelői főleg 29 és 52 év közötti nők.

Az ausztrál Holly Bartter havonta több százezer forintnak megfelelő összeget keres azzal, hogy más emberek profiljait üzemelteti a Tinderen és más randiappokon. A nő megbízói igényei szerint válogat a potenciális partnerek között, chatel velük, és randevúkat szervez le, melyekre persze már nem ő megy el.

Holly Bartter (Matchsmith.com)

Megbízói 60-70 százaléka nő, legtöbben 29 és 52 év közötti vállalati alkalmazottak. Azt mondja, a szolgáltatás egyik legnagyobb előnye, hogy az ügyfél már abban a tudatban mehet el a randevúra, hogy a partnere biztosan érdeklődik iránta. Előzetesen pedig nem kell aggódnia amiatt, hogy vajon tetszenek-e a másiknak a fotói, vagy hogy nem írt-e túl sok vagy épp túl kevés üzenetet.

Az ügyfeleiről komplett profilt épít fel, hogy megtudja, mit szeretnek, és milyen partner illene hozzájuk. A potenciális jelöltekkel pedig legfeljebb egy hétig beszélget a randiappokon, ügyelve arra, hogy barátságos legyen, de túlságosan mély témák ne kerüljenek szóba.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top