Család

Több mint 50 kilót fogyott az anyuka, pedig a közelébe sem ment az edzőteremnek

A 35 éves nő szerint a kulcs az étrendben rejlik.

Alig nyolc hónap alatt több mint 50 kilogrammot fogyott egy brit édesanya, miközben a közelébe sem ment az edzőteremnek. A 35 éves Joanne Thomas azután döntött a fogyás mellett, hogy egy gyerekfoglalkozáson alig tudott segítség nélkül felkelni a padlóról. Ekkor csaknem 140 kilogrammot nyomott. Megfogadta, hogy élettársa 40. születésnapjára formába lendül.

Joanne akkor hízott meg ennyire, amikor a második gyermekét várta, elmondása szerint az egészségtelen és rendszertelen étkezés miatt. Terhessége alatt gyakran unalomból evett, és inkább rendelt, semhogy maga főzött volna. Időbe telt, mire rádöbbent, milyen súlyos következményei lettek ennek az életmódnak: szülése után még hónapokig terhesruhákat hordott, és játszani is alig bírt a gyerekkel.

Obese mum sheds staggering 8st in 8 months - without going near a gym

A 22st mum who had to wear maternity clothes for months after her pregnancy has dropped 8st in eight months - without ever hitting the gym. Joanne Thomas, 35, has shed 8st 2lbs after struggling to lift her bulky frame off the floor at a parent and toddler group left her so humiliated she knew 'enough was enough'.

Joanne most 82 kilogramm és csodálatosan érzi magát a bőrében:

Úgy érzem magam, mintha egy új ember lennék, egyszerűen csodálatos. Sokkal nagyobb az önbizalmam. Jó érzés úgy kimenni az utcára, hogy az emberek nem bámulnak meg – vagy ha megbámulnak, akkor sem azért, mert túlsúlyos vagyok

– nyilatkozta.

Joanne hadilábon áll a testmozgással, egy online diétaprogram segítségével tudott ilyen gyorsan lefogyni. Persze a kulcs az elhatározás volt:

Sokan kérdezik, mi a titkom. Pedig nincs itt semmiféle titok – csak az számít, mennyire akarod, hogy lefogyj. Nagyon nagy akaraterőre van szükség ehhez

– mondta. Elmondása szerint  ha lehet „titokról” beszélni, azt az étrendben kell keresni: egészen egyszerűen nem szabad össze-vissza enni, és fontos, hogy magunk főzzünk, kizárólag egészséges alapanyagokból. 

(Mirror)

Címkép: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top