Család

Egy házaspárral él együtt az aszexuális férfi – a gyereket is hármasban vállalták

Egyesek számára sokkoló lehet, hogy a fiatal férfi 8 éve nem feküdt le senkivel, számára azonban ez teljesen természetes.

A 36 éves David Jay 13 évesen már sejtette, hogy más, mint a többiek: mikor a haverjai a szexről beszéltek, ő semmi érdeklődést nem mutatott. Sokáig azt hitte, biztos későn érő típus, 18 évesen viszont már rendelkezett annyi önismerettel, hogy belássa: aszexuális

David ugyanakkor elmondása szerint igényli az intimitást és a fizikai érintést, csak az aktus az, ami hidegen hagyja. A kaliforniai szoftverfejlesztőnek volt pár komoly kapcsolata, melyek során partnerei másokkal éltek szexuális életet, de ezek mind kudarcot vallottak. „Nem éreztem féltékenységet, nem így vagyok huzalozva – inkább mély szomorúságot és magányt éltem át.”

A férfi 2010-ben találkozott egy Avary nevű nővel egy konferencián. Azonnal jóban lettek, és hamarosan megismerte a nő vőlegényét, Zekét is, akivel szintén szoros barátságot kötött. A pár esküvői tanúnak is Davidet kérte fel, sőt mikor gyereket vállaltak, megkérdezték, nem lenne-e születendő lányuk legális pótpapája.

„Nagyon megtisztelve és meghatva éreztem magam” – mondja David, aki már a terhesség alatt összeköltözött a párral. Azóta családként élnek együtt, Davidnek pedig teljesült az álma, hogy apa lehessen.

swns

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top