Család

A 35 év korkülönbség miatt tartották 3 évig titokban a kapcsolatukat

Főleg a 22 éves lány volt az, aki félt bevallani a családjának, hogy egy „meglett” emberrel kötötte össze az életét.

A sztárvilágban ugyan egyáltalán nem ritka a 30 év korkülönbség a párok között – gondoljunk csak az 52 éves Vincent Casselra, aki nemrég egy 21 éves lányt vett feleségül –, a hétköznapokban mégis szemöldökfelvonást kelt, ha egy pár tagjai között ekkora a korkülönbség

A 22 éves Cheyenne Baker 5 éve ismerkedett meg a nála 35 évvel idősebb James Hinesszal egy online társkeresőn. A lány egyből nagyon vonzódni kezdett a férfihez, de a találkozóra csak azután került sor, hogy Cheyenne nagykorú lett. Azóta viszont dúl a szerelem: a pár 3 éve már együtt is él, ám a lány családja csak most értesült a dologról.

A lány félelme ugyan alaptalannak bizonyult, hiszen a családja simán befogadta párját, de az utcai kommentek még mindig zavarják. A férfi már kevésbé ilyen szemérmes, ami nem is csoda, hiszen ő legtöbbször inkább elismerő beszólásokat kap fiatal barátnője miatt.

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top