Család

52 év után talált egymásra anya és lánya

Az örökbe adott nő egy DNS-teszt segítségével talált rá biológiai édesanyjára.

Mikor Karen Leslie 21 évesen, 1967-ben lemondott kislányáról, és egy keresztény adoptálási központban hagyta, azért imádkozott, hogy egyszer újra láthassa gyermekét. 52 évvel később erre is sor került.

Karen és férje, Dick Leslie azért adták örökbe a kislányukat, mert nem tudtak megfelelő anyagi körülményeket teremteni a felneveléséhez. A lányt örökbe fogadták, és nevelőszülők nevelték fel, valódi szülei pedig semmit nem tudtak róla. Erin Chatterton azonban pár éve elhatározta, megkeresi szüleit. A nőt egy DNS-központban leadott mintái alapján sikerült összekötni édesapja előző házasságából született lányával, így pedig már csak egy lépés választotta el a szüleitől.

Több hónapos levelezés után végre találkozott édesanyjával a San Diegó-i reptéren. Anya és lánya mindketten azt gondolják, valamiért úgy kellett történnie, ahogy történt, és ők akkor találkoztak, amikor eljött az ideje. 

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top