Család

Pisztollyal a zsebében ment iskolába egy 6 éves gyerek

Természetesen töltve volt a fegyver.

Pisztollyal a zsebében jelent meg az iskolában egy 6 éves kisfiú az egyesült államokbeli Columbusban, Ohio állam fővárosában – jelentette a Fox televízió a helyi rendőrségre hivatkozva.

A hírek szerint valaki telefonon értesítette a tanárokat arról, hogy az egyik kisdiák – aki éppen akkor érkezett meg – nadrágzsebében „valami nagyon nehéznek látszó tárgy van”. A tanárok az iskola kapujához siettek, átvizsgálták a fiú ruháját, és gyorsan elvették tőle a kézifegyvert, ami nem mellesleg töltve volt.

Columbus Division of Police/Facebook

A kiérkező rendőrség megindította a nyomozást, de a gyerek ellen, mivel kiskorú, nem emeltek vádat. Egyelőre azt vizsgálják, hogyan juthatott fegyverhez. A kisfiú szüleit azonnal értesítették.

Az Egyesült Államokban a fegyvertartás alkotmányos jog, de csakis a felnőtteknek. A fegyverekkel elkövetett bűncselekményeket figyelő Gun violence portál szerint az amerikai felnőttek egyharmadának van legalább egy fegyvere.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top