Család

Fegyveres rablást akadályozott meg a benzinkúton az örökbefogadott kutya

A mexikói benzinkút dolgozói örökre hálásak lesznek a kutyának, ahogy ő is az, amiért örökbefogadták.

Ha egy kutyával jót cselekszünk, szeretetet adunk neki és gondját viseljük, egy életre hű társra teszünk szert. Randyt, a kóbor kutyát betegen és magányosan fogadta örökbe egy mexikói benzinkutas csapat, a kutya pedig azóta sokszorosan meghálálta jótettüket. 

A benzinkút körül ólálkodó sovány és beteg kutyát a benzinkutasok lassan szoktatták magukhoz: etették, ellátták, beoltatták, és végül teljesen magukhoz fogadták. Amikor pedig eljött az idő, Randy bebizonyította, hogy ő is meg tudja védeni gazdáit!

A benzinkútra egy este két fegyveres rabló tört be, és dulakodni kezdett az egyik dolgozóval. Nem sejtették, hogy a benzinkút szőrmók őrangyala hamarosan lecsap rájuk: de Randy megérkezett, és elkergette a betörőket! „Nem tudjuk, mi lett volna, ha nincs Randy. Most megmutatta, mennyire hálás, és hogy szeret velünk lenni” – mondta Gerardo Aguilar, a benzinkút tulajdonosa.

unilad

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top