Család

Cuki: szoptató anyukáját etette az egyéves baba

A tündéri jelenetről készült videó futótűzként terjed az interneten.

Zachary Goodwin már egyévesen is tudta, hogyan működik a világ: ha szeretne enni, akkor az anyukájának is ennie kell. Meg is etette a mamáját szoptatás közben sült krumplival.

Az elképesztően aranyos jelenetről készült videóról az ABC News számolt be. Ugyan a felvétel két évvel ezelőtt készült, de a kis Zachary édesanyja, Paula Goldwin csak a napokban tette fel a Breastfeading Mama Talk nevű Facebook-oldalra. „A Los Reyes nevű, népszerű mexikói étterembe voltunk North Charlestonban. Előtte és utána sem csinált soha ilyet” – mondta Goldwyn a Good Morning Americának nyilatkozva.

Goldwyn azt mondja, nagyon boldog, hogy ezt a kivételes pillanatot videóra vették, és azt reméli, azzal, hogy megosztotta, hozzájárulhat ahhoz, hogy a nők természetesnek vegyék az anyaszerepet. „Szeretném emlékeztetni az anyákat, milyen fontos, hogy támogassuk egymást, és szégyenérzet nélkül neveljük fel a gyerekeinket úgy, ahogy a legjobbnak érezzük” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top