Család

Megmentette a kislány szülinapját a rendőrnő

A kislány a nagymamájával a születésnapján szenvedett autóbalesetet. Nekik szerencsére nem lett bajuk, de a szülinapi sütemények összetörtek.

Az amerikai Journey Huey és nagymamája a kislány születésnapján épp az iskolába tartottak, amikor autóbalesetet szenvedtek. A járművük felborult, de szerencsére mindketten épen szálltak ki belőle.  Összetörtek viszont azok a sütemények, melyeket Journey és a nagymama előző nap készítettek a gyerek osztálytársai számára.

(Facebook/School District of New London)

A baleset helyszínére érő rendőrnő, Sue Bolwerk látta, hogy a sütik tönkrementek, és elhatározta, hogy segíteni fog a kislánynak méltóképpen megünnepelni a szülinapját az iskolában. 

Másnap reggel maga vitte be az iskolába Journey-t és a nagymamáját, ezek után pedig még elment süteményért is a kislány osztálya számára. A nagyi könnyekig meghatódott a rendőrnő figyelmességétől, és Journey is nagyon örült a meglepetésnek.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top