Család

Ezzel foglalkozik most Eva Rezesová Kassán

A tavaly nyáron, hat év börtön után szabadult felvidéki milliomosnő napjai munkával telnek.

A tavaly nyáron szabaduló Eva Rezesová számára úgy tűnik, használtak a börtönévek. A hihetetlenül felelőtlen módon több embert halálba küldő asszony jelenleg egy kassai étteremben szolgál fel – írja a 24.hu.

Emellett, bár

vezetéstől való nyolcéves eltiltása csupán hazánkra érvényes,

Eva Rezesová Kassán sem kérte vezetői engedélyének meghosszabbítását.

Eva Rezesová hat év után, 2018. augusztus 28-án elhagyja a Nagy Ignác utcai fővárosi büntetés-végrehajtási intézetet (Fotó: MTI / Lakatos Péter)

Rezesová 2012-ben, az M3-as autópályán ittasan, ráfutásos balesettel tört össze egy Fiat Puntót. A kigyulladt kisautó utasai közül hárman a helyszínen haltak meg, a negyedik áldozat pedig a kórházban. A kétgyermekes nő kilenc évet kapott, jó magaviselete miatt viszont büntetése kétharmadának letöltése után szabadlábra helyezték. A per komoly indulatokat váltott ki, egyrészt az elkövető közlekedési előélete, másrészt a védelem által bevont igazságügyi közlekedési szakértő lépései miatt.

Rezesová szabadulását követően

először vállalkozás indításán gondolkodott.

Családja tanácsára viszont végül testvére feleségének Kassán működő japán éttermében helyezkedett el felszolgáló-mindenesként, miközben két gyermekével egyelőre édesanyjánál lakik.

A Rezes család a csehszlovákiai kuponos privatizáció során szerezte vagyonát, amelynek zászlóshajója a Kassai Vasmű volt. Egy időben övék volt a vasmű, a helyi, valamint a prágai Sparta focicsapata is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top