nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Biztonsági kamerák előtt raboltak egy 8 hónapos kisfiút – videó

Biztonsági kamerák előtt raboltak egy 8 hónapos kisfiút – videó

Az édesapja a benzinkúton vásárolt, amíg elvitték az autóját, benne a gyerekkel. A rendőrség szerint azonban nem áll össze a sztori.
Avatar
Sipos Márta
f Ajánlom

Biztonsági kamerák rögzítettek egy gyerekrablást a texasi San Antonio városában pénteken. A 34 éves Christopher Davila éppen 8 hónapos kisfiával a hátsó ülésen vezetett, amikor megállt egy benzinkúton. Miközben az apa bent vásárolt, egy arra járó nő bepattant az autójába, és elhajtott a gyerekkel.

Mindezt biztonsági kamerák előtt. A rendőrség eleinte azt gyanította, hogy egy autótolvajról lehet szó, aki nem vette észre, hogy egy gyerek is van az autóban. A kocsi azóta azonban megkerült, a közelben lévő Rodriguez Parkban találták meg, a gyereket és a kocsikulcsokat azonban elvitték.

A San Antonió-i rendőrség kihallgatta az édesapát, de a vallomása „nem állt össze”. Az is felmerült, hogy a férfi ismerte a nőt, gyerekrablás pedig megrendezett volt. Mivel az apa nyitott autóval és járó motorral hagyta ott a kisfiút az autóban, a rendőrök kiskorú veszélyeztetése miatt eljárást indítottak ellene.

A nyomozást az FBI vette át, a gyereket és a felvételen látható nőt továbbra sem találják.

Kattints a lejátszáshoz!

(Fox29)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon