Család

Élete álma teljesült a Down-szindrómás lánynak

Minden képzeletet felülmúlta a születésnapi meglepetés, amellyel a légitársaság készült a 17 éves lánynak.

Shantell Pooser több egészségügyi problémával született: gond volt a szívével, és légúti nehézségei voltak. A 17 éves, Down-szindrómás amerikai lány a kezelések miatt rengeteget utazott dél-karolinai otthona és az ohiói gyerekkórház között. A repülőutak mély nyomot hagytak benne, és élete álma lett, hogy egyszer légiutas-kísérő legyen.

2016-ban Shannie-n életmentő műtétet hajtottak végre, de az orvosok szerint a legjobb esetben is nagyon gyenge marad. A felépülése azonban még a szakembereket is meglepte, így az édesanyja megfogadta, hogy segít lányának elérni az első számú célját.

Fotó: Facebook/Deanna Miller Berry

Az anya nem tartotta reálisnak, hogy Shannie légiutas-kísérő legyen, de levelet írt egy barátjának az American Airlinesnál, hogy küldjön néhány repülős ajándékot a lánynak. Amit ezután a légitársaság tett, az mindenki képzeletét felülmúlta.

Shannie a 17. születésnapját egy Boeing repülőgépen ünnepelhette, az első osztályon pedig a családja, a barátai és még néhány helyi celeb várta. Shannie kapott egy hivatalos egyenruhát és jelvényt, és bemehetett a pilótafülkébe is.  Az egyenruha nem csak egyszerű viselet volt, a lány még a biztonsági demonstrációban is részt vett a személyzettel. Sőt, azóta az uniformisban ül repülőre. 

Sajnos a korábban eltávolított daganatok kiújultak nála, így hamarosan újabb műtét vár Shannie-re. Édesanyja azonban reméli, hogy lánya hamar felépül, és hivatalosan is légiutas-kísérő lesz belőle, ha betölti a 18. életévét.

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top