Család

Saját gazdája ellen fordult a kutya, amikor az szexuálisan zaklatott egy nőt

A kutya igazi hősként védte meg a lányt, amikor a főnöke zaklatni kezdte.

Egy lány az édesapjának segített azzal, hogy a főnökének a személyi asszisztense lett. A munka főleg abból állt, hogy a kutyáját sétáltassa, etesse, és játsszon vele, így többnyire a férfi házában volt.

A lány nagyon szereti a kutyákat, és a 43 kilós, cane corso fajtájú ebbel is hamar szoros kapcsolatba került. A főnökkel eleinte semmi gond nem volt, főleg, amikor a lány apja is a házban tartózkodott.

Aztán a férfi elkezdte szexuálisan zaklatni a lányt. A hátát és a csípőjét simogatta, és célzásokat tett. A fiatal nő kinevette a férfit, és megpróbálta elkerülni az ilyen helyzeteket. Egyszer aztán a lány a kanapén ült, amikor egy kezet érzett a csípőjén. Arrébb ült, de a férfi közeledett felé, és azt mondta, meg fogja csiklandozni.

A lány ekkor pánikba esett, odahívta a kutyát, hogy védje meg, és segítsen neki. A termetes állat ekkor igazi hősként védte meg a lányt, morogva, ugatva meredt a zaklatóra.

A férfi teljesen ledermedt, hogy a saját kutyája ellene fordult, a lánytól kérte, hogy állítsa le a nőstény állatot. Utána viszont a férfi nem zaklatta tovább a lányt. A fiatal nő egyelőre nem hagyta ott a munkát, de új állást keres.

(Bored Panda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top