Család

Beleszeretett a leszbikus anya a spermadonorba, 12 évvel azután, hogy megszülte a gyerekét

Most összeköltöztek, együtt kezdenek új életet.

Olyan történetet hozott le a brit Mirror, hogy azt még a legcsavarosabb teleregények írói is megirigyelhetnék: tizenkét évvel a szülés után találkozott, majd összejött gyermeke spermadonor apjával egy amerikai nő, aki korábban egy leszbikus házasságban döntött a mesterséges megtermékenyítés mellett, ám időközben összetörte a szívét, és elhagyta a felesége, így a jelek szerint áttért a férfiakra. A spermadonor édesapa és exleszbikus édesanya most együtt élnek a nő legidősebb lányával, illetve egy 21 éves nővel, aki szintén a spermadonor apa biológiai gyermeke.

'I met my boyfriend 12 years after giving birth to his baby'

Jessica Share planned to spend the rest of her life with the woman she married - but after their marriage broke up she was later to find happiness with Aaron who she finally met 12 years after having his baby

Jessica Share 2005-ben úgy gondolta, végre sínen van az élete: házasságban élt egy nővel, akit szeretett, és a mesterséges megtermékenyítés csodájának köszönhetően egy gyermekük is született. Öt évvel – és egy újabb kislánnyal – később azonban összeomlott a házasságuk, felesége pedig a családot is szétszakította, magával vitte ugyanis a fiatalabb kislányt.

Jessica egyedülálló édesanyaként nevelte tovább az 5 éves Alice-t. Nehéz, magányos évek következtek. 2017-ben, immár 42 évesen találkozott kislánya édesapjával – 12 évvel azután, hogy megszülte a gyermeket.

A nagy találkozást Alice-nak köszönhette, a kislány ugyanis mindenképpen meg akart ismerkedni biológiai édesapjával. Egy kis kutatómunka után sikerrel jártak. Jessica felvette a kapcsolatot Aaron Longgal. Levelezni kezdtek, 2017 júliusában pedig a férfi meghívta őket egy partira, ahová az összes általa ismert biológiai gyermekét is elhívta.

Jessica és Aaron beszélgetni kezdtek, és egy kis túlzással rögtön egymásba szerettek. Alig néhány héttel később összeköltöztek, azóta pedig teljes a boldogság. Persze arról szó sincs, hogy hagyományos család lennének: Alice az elmondása szerint inkább úgy tekint biológiai apjára, mintha egyszerűen édesanyja barátja lenne.

Aaronnak egyébként saját számításai szerint 67 gyermeke született szerte az Egyesült Államokban, úgyhogy a jövőben könnyen lehet, hogy tovább bővül a kicsi család.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top