Család

Démon szállta meg az interaktív babát

Azt állítja egy háromgyermekes anyuka, hogy démon szállta meg kislánya interaktív babáját, miután elemet cserélt benne.

Gyorsan elterjedt a közösségi médiában annak a háromgyermekes ausztrál édesanyának a története, aki szerint démon szállta meg kislánya interaktív babáját. A két hónapja vásárolt Luvabella Blonde Doll márkájú baba azután kezdett megszállottan viselkedni, miután az anya elemet cserélt benne.

Normál esetben a baba úgy viselkedik, mint egy igazi gyerek: pislog, mozgatja a száját és hadonászik a karjaival, de beszél is, és arra is reagál, ha megsimogatják vagy megcsiklandozzák. Az új-dél-walesi Sahra azonban teljesen megrémült, amikor elemcsere után a baba állkapcsa gyorsan kezdett mozogni.

„A mi babánk egy démon” – fogalmazott a lehető legegyszerűbben a Facebookon a nő. „Ez minden bizonnyal valami hiba, vagy tényleg démon szállta meg. Újak az elemek, azzal nem lehet gond. Elemcsere óta egyfolytában őrült, és egyáltalán nem vicces. Minél tovább van bekapcsolva, annál gyorsabban mozgatja az állkapcsát” – írta le a történteket az anya.

Van szerencsére egy pozitív szál is a történetben, mégpedig az, hogy a bolt kicserélte a 125 dolláros, démon szállta babát egy helyesen működőre.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top