Család

Durván lefogyott válása után a négygyermekes anya

Válása után döntött úgy a négygyermekes anyuka, hogy megszabadul kilóitól. Fél mázsát dobott le, és most együtt jár bulizni lányaival.

Cheryl Shapland négy gyermek édesanyja, válása után 25,5 kilótól szabadult meg mindössze fél év alatt. Mostanra már 38-as méretű ruhákat hord, és együtt jár bulizni lányaival. Havonta legalább három alkalommal mennek együtt szórakozni, az idegenek pedig nem hiszik el, hogy egy anya-lánya triót látnak.

Miután elvált a férjétől, Cheryl úgy döntött, hogy egyszer s mindenkorra leszámol kilóival is, búcsút mondott a csokoládénak és a többi egészségtelen ételnek is.

Glam mum gets ultimate revenge body after divorce - and now even goes clubbing with daughter - Storytrender

Cheryl Shapland, 47, feels half her age after dropping four stone and now showcases her slim size 10 frame by hitting bars and clubs. After divorcing her husband, Cheryl decided to drop her weight once and for all, ditching her weekly takeaways and chocolatey snacks.

Cherly nem titkolja, hogy korábban elhízott volt, de új testében nem is lehetne boldogabb. Hálát ad, amiért rátalálta a Cambridge Weight Plan diétára, amellyel sikerült lefogynia.

A 47 éves nő ügynökként dolgozik Manchesterben. Saját bevallása szerint 18 éves korában hagyta el magát, majd testét minden lehetséges módon próbálta elrejteni, mert zavarta, ahogy kinéz. „Kényelmes volt, szerettem finomakat enni, amitől jobban is éreztem magam. Főleg azután, hogy a kapcsolatom zátonyra futott” – vallotta be.

„De most csodálatosnak érzem magam, miután negyed mázsát leadtam. Nem szerettem volna többet annál, hogy együtt járhassak a klubokba idősebb lányaimmal, Chelsa-Mayjel és a 21 éves Laurennel. Az emberek odajönnek hozzánk, és azt kérdik, ti mind testvérek vagytok? Természetesen ez egy hatalmas bók. A kövéren eltöltött évek után végre tudok örülni magamnak anélkül, hogy a méreteim miatt kellene aggódnom.”

Cheryl szerint a közös klubozás és bulizás erősíti a köteléket közte és lányai között, közelebb hozza őket egymáshoz. Kifejezetten örül annak, hogy együtt választanak ruhát a szórakozás előtt. Korábban szégyellte magát, ha közös fényképen volt a lányaival, de most kifejezetten szeret együtt pózolni gyermekeivel.

„Sokkal fiatalabbnak érzem magam, mint amennyi vagyok, és remélem, hogy a történetemből erőt meríthetnek azok a nők, akik túlsúlyosnak érzik magukat, és emiatt boldogtalanok.”

Cheryl azóta új partnerre talált az 50 éves Paul Shapland személyében, és azt állítja, hogy boldogabb, mint valaha. „13 évet töltöttem egy szerencsétlen, boldogtalan kapcsolatban, és évek óta nem éreztem vonzónak magam, csak kövérnek. Elképesztő, hogy 38-as méretű ruhákat hordhatok.”

„Válásom után azt mondtam magamnak, hogy senki sem akar veled lenni, mert te vagy a megtestesült kövérség. Most már viszont tudom, hogy nem éltem támogató kapcsolatban, az akkori és a mostani dolgok nagyon különböznek egymástól.”

Cheryl bevallotta, hogy a Cambridge Weight Plannek köszönhetően teljesen megváltozott a kapcsolata az élelmiszerekkel. Az anya örül annak is, hogy így már gyermekeinek is egészséges vacsorát készíthet.

A 47 éves anyának két nagy lánya mellett van egy 17 éves fia, Jenson és egy 13 éves lánya, Saskia. A diéta az egész család étrendjét átalakította, a kimagasló változást pedig nemrég díjjal jutalmazták a Cambridge Weight Plan éves rendezvényén. A nő elmondta, hogy átalakulása 10 évvel ezelőtt kezdődött, de reméli, hogy megmutathatja másoknak is, hogy érdemes próbálkozniuk ezzel a diétával, amivel könnyen tartható az egészséges életmód.

„Most már az alacsony kalóriatartalmú csokoládékat részesítem előnyben, és ritkán rendelek házhoz ételt, mert inkább magam főzök otthon.”

Cheryl étrendje a diéta előtt:

  • Reggeli: 2 croissant és egy szép adag forró csokoládé
  • Ebéd: mikrohullámúban készült sütemény és burgonya
  • Vacsora: házhoz rendelt indiai vagy kínai étel
  • Nasi: napi háromszor shake, csokoládé, Coca-Cola, rágcsák

Diéta után:

  • Reggeli: egy Cambridge Weight Plan-kása (eper- vagy málnaízű) 
  • Ebéd: csirkesaláta
  • Vacsora: steak, csirke zöldséggel vagy salátával
  • Nasi: gyümölcs, Cambridge Weight Plan mentás csokoládé

Képek a hihetetlen átalakulásról a Story Tender oldalán.

Képünk illusztráció, forrása: Pexels.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top