Család

Tökéletes karácsonyi helyszínt talált a lánykéréshez ez a pár

Megható fényképek is készültek.

Előbb turistaszenzációvá, majd egy lánykérés helyszínévé vált egy 70 méteres műanyag alagút az angliai Bude városában, amelyet a Sainsbury’s szupermarket állított fel eredetileg azért, hogy a vásárlók ne ázzanak el a parkolóba vezető úton.

A helyieknek nagyon megtetszett a szokatlan építmény, hamarosan ellepték az itt készült fotók a közösségi oldalakat. A karácsonyi időszakra az áruház munkatársai kellőképpen fel is díszítették az alagutat, azóta még több embert vonz a látványosság, amely a Tripadvisoron már „top rated” minősítést kapott.

Egy helyi nő, Cecilia Stone most itt kérte meg barátnője, Jade Euden kezét. Stone elmondása szerint a lányt annyira meglepte a dolog, hogy először szóhoz sem tudott jutni, aztán szélesen elmosolyodott, és természetesen igent mondott. Ekkor mindenki tapsolni kezdett. Stone egy fotóst is odarendelt, hogy biztosan megmaradjon az emlékezetükben ez a csodás pillanat. A képekért kattints erre a linkre!

Woman proposes to partner in England's now-famous plastic supermarket tunnel

This is the moment a woman proposed to her partner in a plastic supermarket tunnel that has become a leading tourist 'attraction' after a social media campaign. The thoroughfare was originally put up near a Sainsbtunnelury's to keep shoppers dry as they walked to and from their car, but it became an unlikely hit and quickly rose to become the top-rated TripAdvisor attraction in the English town of Bude, Cornwall.

(Fox News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top