Család

Hatszor elvetélt egy anyuka, majd csoda történt vele egy állatkertben

Hetedik terhessége alatt megpuszilta a hasát egy orangután. Hónapokkal később komplikációk nélkül megszülte a gyereket.

Nina Marston újdönsült édesanya. A 37 éves brit nő idén egészséges kislánynak adott életet, korábban azonban már hatszor elvetélt.

Hetedik terhessége alatt, tavaly novemberben éppen az essexi állatkertben járt, amikor egy Rajang nevű orangután „megpuszilta” a terheshasát, természetesen csak az üvegen keresztül. Az emberszabásúnak valamiért az volt a passziója, hogy minden terhes nőnek megpuszilta a pocakját, amikor odaálltak az üveghez.

Marston természetesen nem állítja, hogy emiatt tudott életet adni Elizabeth nevű kislányának, mindenesetre nagyon megható pillanat volt ez számára:

Apróság volt, de nekem nagyon sokat jelentett. Láttam már, ahogy más anyukák hasát megpuszilta, és mindig nagyon aranyosnak találtam

– idézi az anyukát a Daily Mail.

Az édesanya most értesült róla, hogy a matuzsálemi kort megélt majom 50 évesen elpusztult. Az állatkert vezetősége pénteken hozta nyilvánosságra a szomorú hírt. Rajang 1980-ban érkezett az állatkertbe, azóta a gondozók és a látogatók kedvence volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top