Család

Megmentették a kilakoltatástól a négy gyermekes özvegy édesanyát

Pillanatok alatt összegyűlt a hiányzó összeg.

Az adakozók támogatásának köszönheti egy négy gyermekét egyedül nevelő édesanya, hogy nem veszíti el az otthonukat.

A Borsod megyei Berzéken élő Beri Juliannáról pénteken közölt riportot az RTL Klub. Ebből kiderült, hogy az édesanya férje alig néhány hónappal ezelőtt halt meg autóbalesetben. A nő most egyedül neveli a négy gyereket, akik közül a legkisebb hároméves, egy másikuk pedig beteg, műtétre szorul.

Még ki sem heverték az apa halála okozta sokkot, máris jött az újabb csapás: kiderült, hogy a házat, amelyben albérlőként laknak, banki tartozás miatt elveszítheti a tulajdonosa. A nő meg szerette volna vásárolni a házat, ehhez azonban nem volt meg a 900 ezer forintja.

Az asszonynak gyűjtést szerveztek az interneten. Eredetileg 1 millió forintot szerettek volna összegyűjteni a családnak, ám végül példátlanul rövid idő alatt ennek több mint kétszerese gyűlt össze. Az adományozás még egy napig folytatódik, hiszen nyilvánvaló, hogy a négy gyermekét egyedül nevelő özvegy a plusz pénzzel is tud majd mit kezdeni.

Ha te is szeretnél adakozni, kattints erre a linkre, vagy utalj pénzt egyenesen az édesanyának (54500136-17778978, Korona Takarékszövetkezet, Beri Julianna)!

 Az RTL riportja:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top