Család

64 éves szerelmeslevelet találtak egy szupermarketben

Most nagyon szeretnék megtalálni a címzettet és/vagy a feladót.

Hatvannégy éves szerelmeslevélre bukkantak a georgiai Daltonban egy Walmart áruházban, méghozzá a földön. Egyelőre senki sem tudja, hogyan kerülhetett oda az 1954. július 30-án kelt levél, de a dolgozók feltett szándéka, hogy megtalálják a feladót vagy a címzettet.

A levelet egy bizonyos Max írta a szerelmének, Martha Youngnak.

Elfogyott a papírom, úgyhogy kölcsön kellett kérnem. Remélem megkapod a levelem. Nagyon vigyázz magadra édesem, és emlékezz rá, hogy mennyire szeretlek. Jó éjszakát kedvesem. Sok szeretettel: Max

– áll a levélben, amiből egyebek mellett az is kiderül, hogy Max 15 napon belül utazott haza a szerelméhez, és azt tervezte, hogy megkéri a kezét a lány szüleitől.

Walmart workers seek owners of 64-year-old love letter

Dec. 12 (UPI) -- Workers at a Georgia Walmart are trying to find the owners of a 64-year-old love letter found on the floor of the store. Jennifer Hendrix, an employee at the Walmart store in Dalton, said a coworker named Dakota found the letter inside the store before he was deployed recently by the National Guard.

Az egyik Walmart-alkalmazott, Jennifer Hendrix azt mondta, mindenképpen meg szeretné találni Maxot és Marthát.

Nagyon fontos ez számomra, mert valaki 1954 óta őrizgette ezt a levelet, úgyhogy nyilvánvaló, hogy most az illető a szíve egy darabkáját veszítette el. Az ünnepek közeledtével nagyon fontos, hogy a levél visszakerüljön hozzá

– nyilatkozta.

(UPI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top