Család

Mindenét elvesztette a 60 éves brit nő, aki Srí Lankán keresett szerelmet

A szerelem vak, mondhatnánk arra, ami a hatvanéves Diane Peeblesszel történt. A nő mindenét ráköltötte egy 26 éves Srí Lanka-i férfira, akihez feleségül is ment, de később a férfi meghalt, és kiderült, van egy másik felesége is, aki 18 éves.

Diana Peebles 2011-ben, egy Srí Lanka-i utazáson ismerkedett meg a 26 éves Priyanjana De Zoysával, akivel rövid idő alatt romantikus szerelem szövődött köztük. A 60 éves brit nőt hiába figyelmeztették ismerősei, ő férjhez ment a nála 30 évvel fiatalabb férfihez, majd miután mindenét pénzzé tette az Egyesült Királyságban, a 100 ezer fontnyi vagyonát mind a férfira költötte. Házat és autót vett neki, és elhalmozta mindenféle ajándékkal.

Forrás: ITV

A férfi viszont tavaly meghalt egy lövöldözésben; a nő szerint pénzt és vagyontárgyakat akartak lopni a férjétől azok, akiknek feltűnt, hogy mennyi mindent kapott tőle. Diane pénze annyira elfogyott, hogy csak 18 hónappal a férfi halála után tudott visszatérni az Egyesült Királyságba, miután ismerősei összedobtak neki egy repülőjegyre valót.

Bár fontolgatja a visszatérést, férje családja ezt egyáltalán nem szeretné, inkább csak a pénzt követelik tőle. Diana a This Morning című reggeli műsorban elmesélte, hogy férje 18 éves másik feleségéről akkor szerzett tudomást, amikor felugrott hozzájuk egy teára.

„Az összes barátom és a családom is azt mondta, hogy ne menjek Srí Lankára, és ne költözzek össze vele. De azt hittem, szeret engem, én pedig szerettem őt. Ostoba dolgokat csinálsz, ha szerelmes vagy” – mondta a maga védelmében.

Most már igyekszik felhívni a többi brit nő figyelmét, hogy ne bonyolódjanak hasonló szerelmi viszonyba a helyi, fiatal férfiakkal, mert könnyen átverhetik őket is.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top