Család

Különleges ajándékkal lepték meg gyermekei gyászoló anyjukat – videó

Könnyfakasztó ajándékkal lepték meg gyermekei édesanyjukat: egy plüssmajmot kapott tőlük, amely a közelmúltban elhunyt apjuk hangján szólal meg.

Rose Harvey és testvérei öt hónappal ezelőtt vesztették el édesapjukat egy betegség miatt, egyedül maradt, gyászoló édesanyjukat ezért egy olyan plüssmajommal lepték meg, amely apjuk hangján szólal meg.

„Apa hihetetlen ember volt, anyával csak a »legjobb barátoknak« hívták egymást. Miután elment, hatalmas űrt hagyott a családunkban, és nem vagyunk benne biztosak, hogy valaha normális család lehetünk. Éppen ezért rettegve vártuk az ünnepi szezont, mert ez lesz az első apánk nélkül” – mondta a lány.

„Valami nagyon különlegeset akartunk adni a mamának karácsonyra apánk emlékére, de bajban voltunk, mert semmi sem helyettesítheti apát, és semmi sem töltheti be azt az űrt, amit halála után éreztünk.

A gyerekek választása végül egy plüssmajomra esett, amelynek különlegessége, hogy képes lejátszani azt, amit korábban felvettek a memóriájába. „Szerettük volna, ha apánk hangja megmarad, ezért a majom apa hangján azt mondja a mamának, hogy milyen gyönyörű és különleges.”

A gyerekek apjuk egyik korábbi üzenetét töltötték fel a majomba, amely azt mondja: „Szervusz drágám, én vagyok. Csak azért hívlak, hogy elmondjam, hogy szeretlek, és úgy hiszem, csodálatos vagy.” Ha a majmot megölelik, akkor még a szíve is dobogni kezd.

StoryTrender

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top