Család

A twitterezők segítségével kapta vissza New Yorkban elvesztett jegygyűrűjét egy brit pár

A jegyesek a Times Square-en ejtették bele egy csatornanyílásba a gyűrűt, azt mondják, álmukban sem remélték, hogy megkerülhet.

A New York-i rendőrök és a segítőkész Twitter-felhasználók segítségével kapta vissza elvesztett jegygyűrűjét egy brit pár – írja a Metro. John és Daniela a Times Square-en ejtette bele az ékszert egy csatornába, és hiába próbálták, képtelenek voltak kiszedni onnan.

Szerencsére helyi rendőrök másnap reggel megtalálták az elveszett gyűrűt, és a twitterezők segítségét kérték a jogos tulajdonosok felkutatásában. A közösségi oldalon igazi hajtóvadászat indult az ifjú pár után – és a csodával határos módon végül meg is találták őket.

 

„Elképesztően megörültünk. El sem tudtuk hinni” – mondta John a New York Timesnak.

„Azt hittem, örökre elveszett. Teljesen összeomlottam, szó szerint elsírtam magam” – tette hozzá Daniella.

A New York-i rendőrség vasárnap örömteli Twitter-üzenetben köszönte meg a felhasználóknak a segítséget: „Szeretnénk mindenkinek köszönetet mondani, aki megosztotta a bejegyzésünket. A (most már újra) boldog pár ugyan időközben hazautazott, de a megosztásoknak köszönhetően megtudták, hogy keressük őket. Hamarosan visszakapják a gyűrűjüket. Szívből gratulálunk!” – írták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top