Család

Ikertestvérét keresi Anna, születése óta nem látta

Annáról és testvéréről születésük után rögtön lemondtak a szüleik. Az 56 éves dóci asszony nagyon szeretné megtalálni az ikertestvérét.

Kószói Annát és ikertestvérét még babaként elválasztották egymástól, azóta sem találtak egymásra. Most úgy döntött, szeretné megtalálni testvérét – írja a délmagyar.hu.

1962. január 6-án Szentesen született Kószói Anna és testvére, akikről születésük után rögtön lemondtak szüleik. Mint a dóci asszony elmondta, rögtön állami intézetbe került Csongrádra, innen fogadták örökbe nevelőszülei hároméves korában.

Sokáig a testvéreimről sem tudtam, aztán ahogy az első gyermekemet vártam, kiderült, hogy egy anyától hárman származunk. (…) Később a férjemmel a Cora reklámújságát hordtuk, annak a címlapján láttam egy hölgyet, aki szinte megszólalásig hasonlított rám. Nagyon meglepődtem. Akkor indult el bennem a gondolat, hogy tényleg vannak testvéreim, sőt egy ikertestvérem is van. Állítólag Szegeden él” – magyarázat az 56 éves Anna.

Arra kérem a Jóistent, hogy legalább csak egyszer találkozhassak vele, hogy tudjam, valóban létezik, él még. Jó lenne, ha végre beszélgethetnék vele” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top