Család

Kutya még nem örült ennyire annak, hogy hónapok után viszontláthatja gazdáját – videó

Madarat lehetett volna fogadni azzal a kutyával, amely 10 hónap után először találkozott gazdájával.

Az elmúlt 10 hónapban Casandra Cabrera az amerikai hadsereg katonájaként a tengerentúlon állomásozott. Bár testben messze volt, gondolatban sosem hagyta el imádott kutyáját, Missy Mayt. Ezt mi sem támasztaná jobban alá, mint az a videó, amin az látható, ahogy kutya és gazdája újra egymásra talál.

forrás: facebook

A héten osztotta meg Cassandra édesanyja azt a szívmelengető videót arról, ahogyan lányát fogadják közel egyéves távollét után a repülőtéren. Természetesen az egész család nagyon izgatott volt, de Missy May öröme semmihez sem volt mérhető.

A viszontlátás öröme extázisba hozta a kutyát, aki szó szerint ugrált az izgalomtól.

„Amikor elmentem, akkor nem voltam benne biztos, hogy később emlékszik-e majd rám” – mondta Casandra a Dodónak.Ahogy viszont reagált, az teljesen felmelegítette a szívemet.”

Most már biztos, hogy a 10 hónap távollét ellenére Missy May nem felejtette el kedvenc gazdáját, és talán még jobban szereti, mint mielőtt elutazott. Ez az érzés kétségkívül kölcsönös.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top