Család

Megmutatta édesapjának évekig titkolt tetoválásait a 19 éves lány – fotó

Évekig rejtegette apja elől tetoválásait és piercingjeit egy 19 éves lány, mígnem a napokban vette a bátorságot, és megmutatta őket neki.

Rachel Gonzales 19 éves, és most gyűjtött annyi bátorságot, hogy megmutassa édesapjának tetoválásait és néhány piercingjét is. Mindez akkor történt, amikor 53 éves édesapjával a garázsban lógtak együtt. Rachel szerint apja sosem kedvelte a tetoválásokat, mert szerinte a testek úgy szépek, ahogy vannak.

Rachel éppen egyik tetoválását mutatja édesapjának

„Mivel a lánya vagyok, így mindig azt mondta, hogy elég szép vagyok így is, és nem szerette volna, hogy tetoválásom vagy piercingem legyen, pedig már van 15 testékszerem és három tetoválásom is” – vallotta be a 19 éves lány.

Mielőtt felvarratta volna magára az első tetoválást, Rachel úgy gondolta, apjának nagyon menő aláírása van, és mindig szeretett volna valami hasonló menőt akár saját magán is, ezért édesapja monogramját tetováltatta magára először. „Ez teszi egyedülállóvá a tetoválásomat, mert absztrakt, és senki másnak nincs ilyen.”

Rachel másik tetoválása egy pillangó, amit bátyja tiszteletére varratott fel. „Amikor a tesóm izgatott lesz különböző dolgok miatt, akkor fel-le ugrál, mint egy pillangó, és verdes a »szárnyaival« is.

Bár Rachel tetoválásai főként családja miatt fontosak neki, és édesapja meg is békélt velük, ennek ellenére Juan nem szeretné, ha lánya továbbiakat készíttetne.

Story Tender

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top