Család

Megbánták a plasztikát a világ legegyformább ikrei

Ha visszaforgathatnák az időt, saját bevallások szerint sok mindent másképp csinálnának.

Anna és Lucy DeCinque a világ legegyformább ikerpárja, ezt nem csupán a genetikának köszönhetik, hanem szépészeti beavatkozásoknak is. A 31 éves ikrek azonban egy közelmúltban készült interjúban elárulták, mostanra megbánták a plasztikákat.

„Őszintén szólva nem tudjuk, miért tettük ezt magunkkal. Megbántunk bizonyos dolgokat és ha visszaforgathatnánk az időt, sok mindent másképp csinálnánk” – fogalmaztak.

Hogy természetesebb legyen a külsejük, elhatározták, hogy eltávolíttatják a szemöldök- és ajaktetoválásaikat, valamint az arcukat sem töltetik fel újra.

Anna és Lucy DeCinque (Instagram/annalucydecinque)

Azt mondják, a hozzáállásukat elsősorban az változtatta meg, hogy minél híresebbek lettek, annál több és durvább támadást kaptak az interneten. A kommentek ráébresztették őket arra, hogy túl messzire mentek a beavatkozásokkal.

Újabb fotóikon a korábbinál kevésbé mesterséges külsővel pózolnak, például a legutóbb műszempillák nélkül. A változás a követőiknek is bejön, egyre több pozitív hozzászólást kapnak.

Műszempillák nélkül (Instagram/annalucydecinque)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top