Család

Esküvői ruhában focizott az ifjú feleség Debrecenben

Egyedi nászajándékkal lepték meg az ifjú párt: ők végezhették el a kezdőrúgást a debreceni bajnoki focimeccsen.

Esküvői ruhában végezte el a DVSC–Vidi kezdőrúgását a hazaiak szurkolópárosa, Szimonetta és Zsolt. Az egyedi nászajándék az újdonsült férj édesapjának ötlete volt.

Az örömapa eredetileg azt tervezte, hogy a szombatra tervezett bajnokira elrabolja a házaspárt az ünnepségről, hogy aztán a debreceni stadionban elvégezzék a kezdőrúgást. Mindezt a násznép kivetítőn nézte volna, ám a meccset vasárnapra halasztották – írja a Bors.

Emiatt picit csalódottak voltunk, de így is nagyon örültünk. Én tizennégy éve bérletes szurkolója vagyok a DVSC-nek, minden hazai meccsre kijárok, a párom pedig korábban focizott, amióta pedig három éve együtt vagyunk, ő is jön velem a debreceni bajnokikra. Sőt már a 11 hónapos kis­fiunkat, Leventét is kivittük egyszer a Mezőkövesd ellen

– mondta Zsolt, a friss férj.

Bár a pár már előző nap egybekelt, a kezdőrúgást Szimonetta esküvői ruhában, Zsolt pedig szmokingban végezte el.

A debreceni csapat kiemelt mérkőzésein 100 ezer forintért lehet megvenni a kezdőrúgást, az alacsonyabb besorolású bajnokikon 75 ezerbe kerül.

A párról készült fotót itt nézheted meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top