Család

Kislányként találkoztak egy hajóúton, most a Twitternek köszönhetően találták meg egymást

Tizenkét évig nem hallottak egymás felől.

A Twitternek köszönhetően találkozhatott újra két fiatal lány, akik még gyerekkorukban találkoztak egy hajóúton Hawaiin. A két kislány csak egyetlen napot utazott együtt, de rögtön „örök barátságot” fogadtak – írja a Fox News.

Tizenkét év telt el azóta, és most egyikőjüknek, a 19 éves Brianna Crynak eszébe jutott, hogy szívesen felvenné a kapcsolatot egykori barátnőjével, de még a nevére sem emlékezett. Ehelyett egy közös fotót töltött fel a Twitterre a következő szöveggel:

Helló Twitter, egy hajóúton találkoztam ezzel a lánnyal még 2006-ban. Gyakorlatilag legjobb barátnők voltunk egy napra. A segítségetekre van szükségem, hogy megtaláljam a barátnőmet, mert hiányzik, és tudni akarom, mi van vele!

Twitter

A bejegyzést két nap alatt több mint 117 ezren retweetelték, és több mint 265 ezren lájkolták. A poszt természetesen hamar eljutott a „címzetthez” is: a képen szereplő másik lány, a 18 éves Heidi „Heii” Tran egy saját fényképpel válaszolt, a kép alá pedig azt írta:

Hallom, engem keresel.

A gyerekkori barátok most újra felvették a kapcsolatot, és azt tervezik, hamarosan személyesen is találkoznak majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top