Család

Inspiráció: egyszerre diplomázott anya és két gyermeke

Egyszerre szerzett diplomát ugyanazon család három tagja ugyanazon az egyetemen ugyanazon a héten.

Lynn Casey-Baker 52 éves, háromgyermekes édesanya és ikrei, a 20-20 éves Domonic Casey és Annie-May ugyanazon a héten szerezték meg diplomájukat a Worcester Egyetemen – számol be a ritka együttállásról a Story Tender.

Lynn mesterdiplomáját vehette át a múlt héten, míg fia, Domonic kétéves kurzus után üzleti diplomáját, lánya, Annie-May pedig sportedzői képesítését kapta meg. A gyerekeket egyáltalán nem zavarta, hogy időről időre összefutnak édesanyjukkal az egyetemen, sőt néha még élvezték is a dolgot.

Graduation celebration! Student family complete academic hat trick by all graduating in same week - from same university - Storytrender

Triple threat team mum Lynn Casey-Baker, 52, and children Domonic Casey, 20 and twin sister Annie-May, 20, all picked up their degrees from Worcester University earlier this month. Counsellor and single mum Lynn completed a master's degree in counselling while Domonic took home a two-year foundation degree in business management at the same time as Annie-May finished an identical course in sports coaching and PE.

„Édesanyám munkabírása inspiráló. Nappali kurzust végzett úgy, hogy mellette teljes munkaidőben dolgozott, mindezt azért, hogy három gyermekének a legtöbbet nyújthassa” – mondta Domonic.

A trió 3800 másik diákkal együtt vett részt a diplomaátadó ünnepségen a Worcester-katedrálisban megrendezett ünnepségen kedden és pénteken.

Lynn hat évvel ezelőtt fejezte be főiskolai tanulmányait és azért választotta Worcester Egyetemet mesterképzéséhez, mert lányától csak jó dolgokat hallott az intézményről. „A szorgalmi időszak alatt mindannyian segítettünk egymásnak, és támogattuk a másikat, ha nehéz idők és kemény feladatok jöttek” – mesélte a háromgyermekes asszony.

„Nagyon örülök, hogy jelentkeztem és végül meg is csináltam. Elképesztő, hogy mit érhetsz el, ha elszántan, fókuszálva kiállsz magadért” – mondta Lynn.

„Családként mindig különleges pillanatokat éltünk át eddig, de ez határozottan emlékezetes” – mondta Annie-May.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top