Család

„A szeretet ajándék” – itt az idei karácsony eddigi legjobb reklámja

Egy brit videós 50 fontból készítette el a szezon eddigi legmeghatóbb reklámfilmjét, hogy felhívja a figyelmet arra: nem mindig a drága ajándékok a legértékesebbek.

Fantasztikus karácsonyi videót készített egy brit operatőr – írja a Daily Mail cikke alapján a HVG.hu. Phil Beastall megelégelte, hogy nagy cégek drága reklámokkal próbálják rávenni a vásárlókat a költekezésre, ezért mindössze ötven fontból olyan reklámfilmet készített, amely biztosan könnyekre fakasztja majd a nézőit.

Beastall a brit lapnak nyilatkozva elmondta: szerette volna elérni, hogy az emberek az ünnepek előtti bevásárlási lázban ráébredjenek, nem mindig a drága ajándékok a legértékesebbek.

A rövidfilm főszereplője egy férfi (Chris Ilston), aki egyedül karácsonyozik. Hogy enyhítse a magányát, elővesz egy doboz kazettát, amelyeken halott édesanyja karácsonyi üdvözletei vannak. A férfi meghatottan hallgatja a felvételeket, amelyek láthatóan sokkal többet jelentenek neki, mint bármilyen ajándék.

A videót már több mint ötmillióan látták a Facebookon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top