Család

Nyílt levél a férfinak, aki MILF-ezi az anyukákat

A MILF (Mother I’d Like to Fuck) kifejezés már annyira elterjedt, hogy akkor is használják sokan, amikor bókolni akarnának. Pedig nem, kicsit sem számít bóknak.

Kedves férfi, aki MILF-ezik!
Lehet, hogy nem vagy tisztában vele, mit jelent igazából a MILF kifejezés. Legalábbis ez lenne a jobbik eset, mert ha fogalmad sincs róla, miről beszélsz, amikor azt mondod egy nőre udvarlásként, hogy MILF, akkor nem bántódunk meg annyira. A MILF magyarul azt jelenti, hogy az „anya, akit meg szeretnék b*szni”. Talán így már világosodik előtted, hogy ezt miért nem érezzük akkora bóknak, de ha még így sem, akkor elmagyarázom.

A nők nem szeretik általában, ha idegen férfiak egy dugni való guminőnek nézik őket.

Van olyan helyzet persze, amikor a férjünk, pasink, hozzánk közel álló férfi mond valami hasonlót egy felhevült pillanatban vagy viccből, de ugye azt érzed, hogy ezek a férfiak olyan intim kapcsolatban vannak velünk, hogy tőlük egy ilyen mondat még jól is esik. Ám ha te, idegenként, például egy közösségi oldalon azt mondod egy anya képe alatt, hogy ő egy MILF, akkor pont olyan szinten vagy, mint az a tróger, aki az utcán utánunk kiabál, hogy „vastag kolbász kell bele” vagy hogy „rázzad a p*csádat”. Nem vagy több annál a rémálmainkban visszaköszönő munkásnál, aki az építkezésen rakja a téglát és közben zaklatja az épp arra járó nőket szóban válogatás nélkül.

nő anya milf

A nők nem szeretik általában, ha idegen férfiak egy dugnivaló guminőnek nézik őket. (Képünk illusztráció – Forrás: Unsplash)

A MILF nem bók, a MILF sértés.

A MILF kifejezés a pornóból jött, annyira jó lenne, ha meg is maradt volna a pornó területén. De nem, sajnos átgyűrűzött a köznyelvbe, és már sokszor a nők is használják saját magukra. Pedig megalázó és sértő, amikor a nőket szexuális segédeszköznek kezelik, kicsit sem vicces, és pláne nem hízelgő.

Tudom, hogy félrecsúszott az értelmezése, azért használod te is arra, hogy kifejezd, ha kívánatosnak tartasz valakit. Tudom, hogy azt hiszed, a MILF-fel csak annyit mondasz, hogy szerinted csinos az illető. Tudom, hogy azt gondolod, csak bókolsz, de inkább ne tedd. A MILF és a bók között akkora a különbség, mint a csinos és a dögös luvnya jelző között. Biztos vannak, akiknek ez utóbbi is hízelgő, de hidd el, a többség jobban szereti, ha kicsit szofisztikáltabban nyilatkoznak róla a férfiak. Hagyd meg a MILF-ezést a pornósoknak, mindenki jobban jár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top