Család

Egy 32 éves anya Nagy-Britannia legmagányosabb nője

Ahogy közeledik a karácsony, az egyedüllét még elviselhetetlenebbé válik.

Nagy-Britannia legmagányosabb nőjének nevezi magát az a 32 éves anya, akinek az utóbbi 10 évben nem voltak barátai. Hogy az egyedülléten enyhítsen, szupermarketekbe jár idegenekkel beszélgetni. Már az is jólesik neki, ha a pénztárossal válthat egy-két szót.

Előfordul, hogy Emily Fox hetekig nem beszél felnőttel, és borzasztóan magányosnak érzi magát. Pedig mások szerint vidám és pezsgő személyiség.

Amikor közeleg az év vége, az emberek pedig elkezdenek a karácsonyra készülődni, még inkább egyedül érzi magát. Pedig három gyereke van, egyedül neveli őket, de a problémáján ez nem segíthet, ahogy az sem, ha baba-mama csoportokba járnak.

Emily abban bízik, hogy története hatására jobban odafigyelnek majd az emberek arra, hogy ne váljanak magányossá a fiatal nők. Mert mindenki azt hiszi, hogy az egyedüllét csak az időseket érinti, 30-as fiataloknál ez nem fordulhat elő.

(The Sun)

Illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top