nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Pedofilnak nevezték, mert kilenc éves koráig szoptatta a lányát

Pedofilnak nevezték, mert kilenc éves koráig szoptatta a lányát

A brit édesanya szerint „teljesen természetes dolog” anyatejjel táplálni az idősebb gyerekeket, és hiányozni fog neki a szoptatás.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Kilencéves koráig szoptatta a lányát egy ötvenéves brit anya – írja a The Sun. Sharon Spink szerint ez „teljesen természetes dolog”, és életre szóló kötődést alakított ki közte és Chralotte között.

Mint mondta, általános iskolás lánya két hónappal ezelőtt mondott le végleg az anyatejről; szerinte a hosszú szoptatás immunrendszer-erősítő hatásának is köszönhető, hogy a gyerek csak nagyon ritkán betegeskedik.

Fotó: Mercury Media

„Amikor Charlotte megszületett, elhatároztam, hogy megvárom, amíg magától hagyja abba a szopást. Jobb, ha a gyerekre bízzuk ezt a döntést – mondta a lapnak a North Yorkshire-ben élő nő. – Az utóbbi időben már csak havonta egyszer cumizott, amikor úgy érezte, fáradt, vagy rosszul érzi magát.”

Sharon rengeteg kritikát és rosszindulatú megjegyzést kapott az elmúlt években. „Elhordtak mindennek. Azt mondták, molesztálom a gyerekemet, pedofil vagyok, egy szörnyeteg” – mesélte.

Ennek ellenére hiányozni fog neki a szoptatás. „A szoptatós anyák őszintén támogattak. Sok pozitív hozzászólást kaptam tőlük” – jelentette ki.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon