Család

Meztelen videót posztolt az óvónő egy kétéves kicsi fenekéről

A kislány édesanyja nem találta viccesnek a „tréfát”, és gyerekveszélyeztetés miatt beperelte az óvodát.

Álmában videózta le egy kétéves kislány meztelen fenekét egy kaliforniai óvónő, a felvételt pedig megosztotta a Snapchaten – írja a CafeMom. Shannon Galofaro, a kislány édesanyja nem találta viccesnek a „tréfát”, ezért pert indított a valenciai Sunshine Learning Center üzemeltetői ellen.

A portál a Galofaro ügyvédjétől kapott információkra hivatkozva azt írja, hogy a kis M.G. békésen aludt a kiságyában, amikor az óvónő lehúzta róla a takarót és a bugyit, hogy levideózhassa a hason fekvő kislány meztelen, égnek emelt fenekét. „Ez a lány aztán várja a háromnapos hétvégét” – írta a nő a közösségi oldalán posztolt videó alá.

Fotó: Shannon Galofaro

Az óvónő egyik kollégája a videó megosztása után azonnal szólt az intézmény igazgatójának, aki „belső vizsgálatot” indított. Galofarót azonban csak napokkal később értesítették az esetről – akkor, amikor a felvétel már törölte magát az oldalról.

Az elkeseredett anya állítja, az óvoda illetékesei megpróbálták félrevezetni őt. „Azt mondták, M.G. bugyija magától csúszott le, és bár (az óvónő) tényleg lefényképezte, nem akart ártani neki” – mondta a KTLA 5 tévécsatornának.

Az igazgató  biztosította az édesanyát, hogy a vétkes óvónőt elbocsátották, és a videót is törölték a telefonjáról. Magyarázkodásuk nem nyugtatta meg Galofranót, aki gyerekveszélyeztetésért beperelte az intézményt üzemeltetető céget. „Megpróbálták eltusolni az ügyet. Bizonyítékokat semmisítettek meg, ráadásul sem a rendőrséget, sem a gyerekjóléti szolgálatot nem értesítették” – sorolta a felháborodott anya.

A rendőrök az óvoda egyik dolgozójának bejelentése alapján vizsgálatot indítottak az ügyben. Kihallgatása során a vétkes óvónő azzal védekezett, hogy csak „mókából” tette közzé a videót, hogy „megnevettesse” az ismerőseit. A gyereket azonban feldúlta az eset, anyja azt mondja, napokig nem tudott aludni, és sokszor heves zokogásban tört ki az éjszaka közepén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top