Család

Meccs közben kérte meg barátnője kezét a fociedző – videó

Egy georgiai futballedző kitalálta, hogy csapata segítségével kéri meg barátnője kezét. Lett is nagy meglepetés!

Nafis Pickett 31 éves, a georgiai Lanier középiskola focicsapatának edzője és koordinátora. Már egy éve együtt jár barátnőjével, Ashley Wilsonnal és szerette volna új szintre emelni a kapcsolatukat. Éppen ezért meggyőzte néhány játékosát, hogy segítsenek megkérni Ashley kezét.

„Ő az életem szerelme, aki mindenben támogat. Elkísér minden mérkőzésre, tudja, hogy ez az én szenvedélyem, ahogy azt is, hogy mindent megteszek a fiúkért” – mondta Nafis a Good Morning Americának.

November másodikán el is érkezett a nagy nap. A meccs utolsó másfél percében a beavatott játékosok egy-egy szál vörös rózsát adtak Ashley-nek, megköszönve, hogy annyi mindent tett ő is a csapatért, majd a hálálkodó játékosok között felbukkant Nafis is, aki féltérde ereszkedve feltette a nagy kérdést.

A lánykérésről készült videón jól látszik, hogy Ashley-t teljesen váratlanul éri barátja és csapata akciója, a megható pillanatokat a közönség és a csapattagok is tapssal és ovációval fogadták.

„Látszik az arcán, hogy mennyire megdöbbent – mondta Nafis. – Nagyon hálás vagyok Istennek, amiért elhozta őt az életembe. Ha találtál egy ilyen nőt, mint ő, akkor ez minden, amit kérhetsz tőle.”

A férfi hálás a Lainer vezetőedzőjének, Korey Mobbsnak is, amiért engedélyezte a lánykérő akciót.

ABC NEWS

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top