nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Magára hagyták a rusnya kutyát, de végül szerető otthonra talált

Magára hagyták a rusnya kutyát, de végül szerető otthonra talált

Murray állítólag egy weimari vizsla, bár ez rendhagyó kinézetéből pont nem derül ki. Talán éppen ennek köszönheti, hogy annyi megpróbáltatás után végre szerető otthonra talált.
Hegedűs Bence
Hegedűs Bence
f Ajánlom

Murray Puerto Ricóban született, gazdái magára hagyták a Halott Kutyák Strandján, a délkeleti tengerparton, ahol évente több száz állatot bíznak sorsukra gazdáik. Murray-t egy halálos vírus támadta meg  kölyökkorában, emiatt elvesztette a fogait, így nyelvét nem tudja a szájában tartani, viszont a kórokozó nem ölte meg. Végül a kutyát a Sato Project önkéntesei mentették meg, majd szállították az Egyesült Államokba, hogy befogadó családot találjanak neki.

Murray kis híján meghalt, még mielőtt az Egyesült Államokba ért volna, ugyanis az egyik őt vizsgáló állatorvos a lógó nyelvű, kajlafülű állatot látva inkább az eutanázia mellett döntött. A weimari vizslának mondott állat életét az mentette meg, hogy csóválni kezdte a farkát a halálos injekció beadása előtt.

Miután Murray másodszorra is majdnem meghalt, szerencsére összefutott a Gallant családdal, ők pedig beleszerettek a súlyos deformitásokkal élő kutyába.

„A hosszú, lógó nyelv a legaranyosabb benne a görcsös arcvonásai mellett. Ha alaposan megnézzük az arcát, észre lehet venni, hogy a fülei mintha nem az ő buksijára készültek volna. Furcsaságai csak még aranyosabbá és különlegesebbé teszik” – mondta Mackenzie Gallant a Barcroft Mediának.

Murray most már a Gallant családdal él Massachusettsben, saját Instagram-profilja is van, ahol gazdái a Sato Projectre is szeretnék ráirányítani a rajongók figyelmét.

Fox News

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon