nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Őrületes szülinapi bulit kapott a 106 éves néni – videó

Őrületes szülinapi bulit kapott a 106 éves néni – videó

A jeles nap alkalmából a néni tacóval és enchiladával lepte meg magát.
Avatar
Székely Viki
f Ajánlom

Myrtis Jewel Painter 1912-ben született Texasban. A néni nemrég ünnepelte 106. születésnapját, ennek alkalmából a családja és a barátai egy meglepetésbulit szerveztek a számára – a helyi Taco Bellbe.

A néni egyáltalán nem bánta a hétköznapi választást: „Szerintem a Taco Bell egy nagyon jó hely!” – nyilatkozta az ünnepelt, akiről kiderült, hogy törzsvendég a mexikói étteremláncnál. A Taco Bell csapata még a dekorációt is bevállalta a bulira, a nagyi azonban maradt a szokásos rendelésénél: a szülinapján is taco enchiladát evett.

upi

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon