nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Rendőr hozta vissza az életbe a haldokló csecsemőt – videó

Rendőr hozta vissza az életbe a haldokló csecsemőt – videó

A helyi rendőrfőnök mentette meg egy kisbaba életét, az életmentést a rendőr testkamerája is rögzítette.
Hegedűs Bence
Hegedűs Bence
f Ajánlom

Rex Evans rendőrkapitány éppen a texasi Splendora egyeteme felé tartott szolgálati autójával, amikor az egyik piros lámpánál egy bajban lévő családra lett figyelmes. „A baba nem lélegzik” – sírja a kétségbeesett anya a rendőr testkamerája által rögzített felvételen, mielőtt Evans mentőt hívott volna, majd elkezdte a kislány újraélesztését.

„Gyerünk, baba, gyerünk, baba” – biztatja a rendőr a csecsemőt, aki meghallhatta a noszogatást, mert 30 másodperccel később Evans már azt mondja: „Rendben van, van légzés. Lélegzik, rendben.”

A felvétel végén látható, ahogy megérkeznek a mentők is, Evans pedig elmagyarázza nekik, mi is történt.

Yahoo

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon